Vesiurailta 20.9.2016

Opiskeletko vesialalla ja mietit työllistymistä? Tai etsitkö jo työpaikkaa tai mahdollisesti suunnittelet uutta suuntaa urallesi? Vai mietityttääkö sinua ylipäänsä työn muutos?

Tule mukaan 20.9. klo 18-20 kuuntelemaan ja keskustelemaan vesialan tulevaisuudesta ja työpaikoista. Illan aluksi kuulemme lyhyen esityksen ja pohjustuksen asiantuntijatyön muutoksesta Ida Mielityiseltä (Akava). Tämän jälkeen paneelikeskustelijamme pääsevät keskustelemaan siitä, mitä yleinen asiantuntijatyön muutos tarkoittaa vesialalla ja miltä vesialan tulevaisuus ja työpaikat näyttävät jatkossa. Paneelissa ovat mukana Kirsten Jörgensen (SYKE, merikeskus), Annukka Lipponen (UNECE), Riku Vahala (Aalto yliopisto), Niina Vieno (Laki ja Vesi Oy) ja Anni Voutilainen (Ramboll Finland). Lisäksi ohjelmaan on varattu runsaasti aikaa yleisökysymyksille.

Tarjolla on tietysti myös purtavaa ja juotavaa.

Tilojen ja tarjoilujen rajallisuuden vuoksi vain 25 ensimmäiseksi ilmoittautunutta pääsee mukaan. Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: http://goo.gl/forms/QjSyk3faEJV9nhtT2 viimeistään 13.9.  TÄYNNÄ.

Tapahtuma löytyy myös YWP Finlandin Facebook-ryhmästä.

Aika: tiistai 20.9.2016 klo 18-20
Paikka: Suomen ympäristökeskuksen kokoustila Tervapääsky (ylin kerros), Mechelininkatu 34a, Helsinki.

Tervetuloa mukaan!

MVTT tukee tilaisuuden järjestämistä.