YWP Finlandin kv-urailta 24.9.

Kiinnostaako kansainvälinen ura vesialalla?

Kotimaan vesikysymyksiä pohtiessa helposti unohtuu, minkä mittakaavan haasteita maailmalla odottaa. Kansainväliset työtehtävät antavat perspektiiviä, mutta miten niihin pääsee? Mitä kansainvälinen työ vesialalla käytännössä tarkoittaa – ja miksi se kannattaa? 

Tule kuulemaan tarinoita ja ajatuksia kansainvälisestä urasta Young Water Professionals Finlandin (YWP) kv-uraillassa! Mukana on asiantuntijoita niin julkiselta, yksityiseltä kuin kolmannelta sektorilta jakamassa näkemyksiä ja vinkkejä kansainvälisistä tehtävistä vesialalla. Tilaisuus on suunnattu uransa alkuvaiheessa oleville ja vastavalmistuneille, mutta myös opiskelijat ovat lämpimästi tervetulleita.

Tilaisuus järjestetään torstaina 24.9. klo 17–19 Teams-webinaarina. Tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille ennen tapahtumaa. Ilmoittaudu mukaan tästä >>>

YWP Finlandin tavoitteena on tuoda vesialan nuoret asiantuntijat yhteen ja tarjota vertaistukea, verkostoja ja viihtyisämpää työelämää. Olemme myös International Water Associationin (IWA) maakohtainen YWP-jaosto.

p.s. Syyskuun 29. päivä on myös tarjolla mahdollisuus verkostoitua pohjoismaisten YWP:läisten kanssa ja suunnitella yhdessä maailmanvalloitusta. Kts. lisätiedot.