Vesitalous-lehti jatkossa digitaalisen näköisversiona

Vesiyhdistyksen jäsenetuna on ollut Vesitalous-lehti kotiin kannettuna alennettuun hintaan. Numerosta 4/2022 (ilmestyy 2.9.) alkaen jäsenetuhintaan kuuluu lehden digitaalinen näköisversio, joka on luettavissa Lehtiluukun kautta.

Vesitalous-lehden lukemista varten tarvitaan erillinen käyttäjä- ja tilaajatunnus. Käyttäjätunnuksen pystyt luomaan itsellesi sivulla: http://www.lehtiluukku.fi

Tilaajatunnus on seitsemän numeron mittainen numerosarja, joka löytyy painetun lehden takakannen osoitetiedoista. Voit tarvittaessa kysyä tilaajatunnustasi Vesiyhdistyksen sihteeriltä (jari.koskiaho(a)syke.fi).

Kun sinulla on käyttäjä- ja tilaajatunnus, pääset lukemaan Vesitalous-lehden näköisversiota osoitteessa: https://www.lehtiluukku.fi/lehdet/vesitalous

Suomen Vesiyhdistyksen jäsenillä on jatkossakin mahdollisuus saada lehti kotiin kannettuna paperiversiona lisähintaan 35 euroa/vuosi (vuodesta 2023 alkaen yhteishinta 95 euroa/vuosi). Jos haluat paperilehden, ilmoita tästä sihteerille (jari.koskiaho(a)syke.fi).