Jäsenyys

Voit liittyä jäseneksi Suomen Vesiyhdistykseen täyttämällä jäsenlomakkeen. Yhdistyksen hallitus käsittelee jäsenhakemukset seuraavassa kokouksessaan.

Yhdistyksen vuotuinen henkilöjäsenmaksu on 60 euroa, johon sisältyy Vesitalous-lehti (ilman Vesitalous-lehteä 40 euroa). Yhteisöjäsenmaksu on 300 euroa ja opiskelijajäsenmaksu 10 euroa sisältäen Vesitalous-lehden.

Vesiyhdistyksen toiminta järjestyy pääasiassa jaostojen kautta. Liittymällä jäseneksi, voit ilmaista kiinnostuksesi olla mukana jaostojen toiminnassa. Suomen Vesiyhdistys ry:n jaostoja ovat

• jätevesijaosto
  • hajavesihuoltojaosto
  • historiajaosto
  • hulevesijaosto
  • hydrologian jaosto
  • limnologiaan jaosto
  • pohjavesijaosto
  • talousvesijaosto
  • vesihuoltojaosto
  • Young Water Professionals Finland -jaosto

Jäsenedut

• Vesiyhdistys ry tiedottaa jäsenilleen alansa kotimaisesta ja kansainvälisestä toiminnasta ja tilaisuuksista.
  • Verkostoituminen alan asiantuntijoiden kanssa.
  • Jäsenet saavat merkittävän alennuksen osallistumismaksuista koulutus- ym. tilaisuuksiin, joissa Vesiyhdistys on järjestäjänä.
  • Yhdistyksen julkaisuja myydään jäsenille edulliseen jäsenhintaan.
  • Vesiyhdistyksen jäsenet saavat alennuksen Vesitalous- ja Ympäristö ja Terveys -lehtien tilausmaksuista. Vesitalous-lehden tilaus maksaa jäsenelle 20 euroa. Ympäristö- ja terveys -lehden tilauksesta jäsenet saavat 50 % alennusta.
  • Jaostojen toiminta: jaostot järjestävät koulutus-, tiedotus- ja keskustelutilaisuuksia.
  • Ammatillista ohjelmaa sisältävät opintoretket.

Lisätietoja jäsenyydestä ja jäseneduista: yhdistyksen sihteeri Jari Koskiaho (etunimi.sukunimi(a)syke.fi).

Katso lisätietoa Vesiyhdistyksen tietosuojasta ja jäsenrekisteriä koskevasta rekisteriselosteesta.