SAVE THE DATE – MAAILMAN VESIPÄIVÄN SEMINAARI 2020: ILMASTONMUUTOS JA VESI

Vesi on keskeisessä osassa ilmastonmuutoksen hillinnässä sekä sopeutumisessa: veden saatavuudessa sekä erilaisten ääri-ilmiöiden voimakkuudessa ja toistuvuudessa tapahtuvien muutosten vaikutukset läpileikkaavat koko yhteiskuntaamme. YK:n vuoden 2020 Maailman
vesipäivän teemana on ”Ilmastonmuutos ja vesi” (Water and Climate Change). Suomen Vesiyhdistyksen seminaarissa tarkastellaan aihetta monipuolisesti eri sektoreiden näkökulmasta. Tämän vuoden teemasta voi käydä lukemassa tarkemmin Maailman vesipäivän virallisilta internetsivuilta: https://www.worldwaterday.org

Aika: 20.3.2020 klo 12.00 alkaen
Paikka: Säätytalo, Snellmaninkatu 9-11, Helsinki

Tilaisuuden ohjelma ja ilmoittautumisohjeet julkaistaan myöhemmin, merkitsethän kuitenkin jo päivän kalenteriisi!