IWA:n Nutrient Recovery & Removal –konferenssi Aalto yliopistolla Otaniemessä 8.-12.6.2020

Aalto-yliopiston ja HSY:n järjestämä IWA:n Nutrient removal and recovery –konferenssi kokoaa yhteen ravinteiden poiston ja talteenoton huippututkijat ja innovatiiviset käytännön osaajat Otaniemeen. Tervetuloa mukaan vaihtamaan ajatuksia työpajoissa, oppimaan uutta esitelmistä ja interaktiivisista sessioista sekä inspiroitumaan juhlapuhujista!

Early bird -ilmoittautuminen 15.3.2020 saakka!

Lue lisää

Ilmoittautuminen

​Mielenkiintoisessa konferenssissa luvassa muun muassa:

  • Mukaansatempaavia workshoppeja
  • Alan huippujen esitelmiä
  • Inspiroivia interaktiivisia sessioita
  • Vierailuja ravinteiden poiston ja talteenoton täyden mittakaavan toteutuksiin Helsingissä ja Porvoossa
  • Uutta tietoa ja näkemyksiä seuraaviin teemoihin: typen, fosforin ja hiilen poisto ja talteenotto jätevesienkäsittelyssä ja luonnonvesissä, ravinteiden poiston ilmastovaikutukset, ravinteidenkäsittelyprosessien optimoinnin ja mallinnuksen sekä lietteen hallinnan ja kierrätysravinnetuotteiden kehittäminen.
NRR2020_banneri2.png